Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Világszerte felforgathatják a kriptopénzpiacot?

Az eddigi információk alapján az Amerikai Egyesült Államok kifejezetten szigorú szabályozással készül felforgatni a kriptopénzpiacot. Donald Trump amerikai elnök keményen nekiment a kriptodevizáknak. Steve Mnuchin pénzügyminiszter és a minneapolisi Fed elnöke is utalt arra, hogy hamarosan ... tovább »

Sokan vásárolnak Magyar Állampapír Pluszt

Varga Mihály pénzügyminiszter elmondta, hogy novemberi indulása óta már 105 milliárd forintnyi nyomtatott Magyar Állampapír Pluszt vásároltak a magyar családok, az értékesítés 80%-a vidéken történt. Az értékpapír elektronikus formája is megőrizte népszerűségét, mivel júniusi ... tovább »

Változás a rezsiutalványoknál

A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hivatala közölte, hogy a kormány két hónappal, május 31-ig meghosszabbította a rezsiutalványok felhasználási határidejét. A nyugdíjasok eddig a rezsiutalványok kb. 92%-át használták fel 20,5 milliárd forint értékben. ... tovább »

Nőtt a nyugdíjpénztár befizetések összege

A tavalyi évben minden korábbinál nagyobb összegű egyéni befizetés érkezett, az OTP Nyugdíjpénztár 231 ezer tagja összesen 17,5 milliárd forintot tett félre a nyugdíjas évekre, ami 6,1%-os bővülés az előző évi 16,5 milliárd forinthoz viszonyítva. A nyugdíjpénztár tájékoztatása ... tovább »

Hazánkban egyre bátrabban mernek befektetni az emberek

A Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) közölte, hogy januárban 1%-kal, 65 milliárd forinttal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon. A hónap végén a BAMOSZ-tagok együttesen 6529 milliárd forintot kezeltek. Az elmúlt hónapban a tőkeáramlások ... tovább »

340 forint fölött volt ma az euró árfolyama

Az elemzők szerint egy ideje várható volt, hogy hamarosan megtörténik az elkerülhetetlen, és ma délután erre sor is került. A forint ugyanis átlépte a 340 forintos határt, ennyit kellett fizetni egy euróért. Ez várható volt már, mivel a nap folyamán folyamatosan 339 forint körül ... tovább »

Március végéig lehet beváltani a rezsiutalványokat

A nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár felhívja a figyelmet, hogy március 31-ig lehetséges még a rezsiutalványok beváltása. Fónagy János azt is hozzátette, hogy a nyugdíjasok a határidő lejártáig postán vagy a díjbeszedő irodájában használhatják ... tovább »

Márciustól jön az azonnali fizetés az Erste Banknál

Az Erste Bank központi operációjának vezetője elmondta, hogy az azonnali fizetés a rendszer március 2-i bevezetésétől az év minden napján elérhető lesz. Sőt, nem csak a munkanapokon, hanem folyamatosan. Schreiber Réka szerint az Erste felkészült a rendszer bevezetésére, ami több ... tovább »

2019-ben 23%-kal nőtt a személyi kölcsönök piaca

Az MNB adatai szerint a 2018-as 48%-os volumenbővülés után, a tavalyi évben 23%-kal nőtt a személyi kölcsönök piaca. Ebbe az eredménybe nem számítanak bele a Babaváró kölcsön folyósítások. A még mindig bővülő piacon 2019 első kilenc hónapjában az OTP Bank által kihelyezett ... tovább »

Emelkedik a Babakötvény éves kamata

A Babakötvény továbbra is az egyik legmagasabb hozamú megtakarítási forma. Varga Mihály közölte, hogy most februártól az éves kamatszintje 5,8%-ról 6,4%-ra emelkedik. A pénzügyminiszter elmondta, hogy a kötvény népszerűségét az is jelzi, hogy az állománya januárban átlépte a ... tovább »

=