Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com

==> Milyen árfolyamokat szeretnél látni az oldalon? Katt ide a válaszért!

Kiemelt híreink

Sokan tartoznak hatalmas összegekkel a NAV-nak

Továbbra is sok tartós adósa van a NAV-nak. Szeptember végén 2889 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott fejenként több mint 10 millió forinttal, valamint 1856 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül folyamatosan. A magánszemélyek és ... tovább »

Sokan jogosultak nyugdíj-kiegészítésre, csak nem tudják

A nyugdíjas, aki dolgozik, köteles keresete után nyugdíjjárulékot fizetni. Viszont a szolgálati időt a nyugellátás mellett aktív munkával töltött pluszidő nem növeli. Ennek kompenzálására a munkavégzés során elért kereset fél százalékával növelték meg a nyugdíjat, feltéve, ... tovább »

Ennyit tud megtakarítani egy átlag magyar

A lakossági reáljövedelmek 2013 óta folyamatosan nőnek, a megtakarítási ráta pedig nem változik, 6-7% között van. Ez régiós szinten nem számít magasnak. Már nem csak a vagyonos réteg képes megtakarítani. Nekik persze még több a vagyonuk, de akik most kezdtek el megtakarítani, azoknak ... tovább »

Gyorsítanák a Brexit-tárgyalásokat

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Theresa May brit kormányfő, miután munkavacsorán egyeztettek Brüsszelben, hétfői közös nyilatkozatukban azt közölték, hogy fel kell gyorsítani az Egyesült Királyság európai uniós kilépésének feltételeiről folytatott tárgyalásokat ... tovább »

Ezt gondolják a brit választók

Egy brit közvélemény-kutató intézet kimutatta, hogy a brit választók 64%-a tartja meglehetősen vagy nagyon rossznak a kormány eddigi teljesítményét az Európai Unióval folytatott kilépési tárgyalásokon. A válaszadóknak csupán 21%-a nevezte meglehetősen vagy nagyon jónak a Brexit-tárgyalásokon ... tovább »

Nagy a különbség a jövedelmek között az ország két fele között

Továbbra is hatalmas a különbség jövedelmek terén az ország nyugati és keleti fele között. A legfrissebb hírek szerint a nyugat-magyarországi megyékben és Budapesten voltak a legmagasabbak az átlagos havi nettó keresetek az idei év első felében. A fővárosban 246 ezer forint, Győr-Moson-Sopron ... tovább »

Növekszik a világon a munkanélküliek száma

Kétszázmillió fölé emelkedett a világon a munkanélküliek száma az idei évben. Tavalyhoz képest a növekedés kb. 3,4 millió. A munkanélküliek számának növekedése elsősorban arra vezethető vissza, hogy nem fejlődnek a kis- és közepes vállalkozások, amelyek a fő munkaadók a fejlődő ... tovább »

Megindult a külföldi EU-alkalmazottak elvándorlása Nagy-Britanniából

A külföldi EU-munkavállalók jövőbeli jogi státuszát körülvevő bizonytalanság munkaerőhiányt és áremelkedéseket okoz a brit kiskereskedelemben. A brit kiskereskedelmi szektor közvetlenül 170 ezer külföldi uniós alkalmazottat foglalkoztat. Ez a teljes kiskereskedelmi munkaerő 6%-a. ... tovább »

Fontos változás a gázszámláknál

A Nemzeti Közművek ezentúl negyedévente egy levélben küldi meg a következő három havi csekkeket az átalányt fizető gázfogyasztóknak. Érdemes figyelmesen kezelni a megkapott számlákat, és mindig az adott hónapra kiírt csekket, tehát a leghamarabb esedékes számlát befizetni. Ebben ... tovább »

A Brexit átmeneti periódusa 2021 végéig eltarthat

A brit kormányzó Konzervatív Párt keddi konferenciáján a befolyásos miniszterek közül többen amellett érveltek, hogy a 2019. márciusi brit EU-kilépést követően 2021 végéig tartson az átmeneti időszak. Ez hosszabb, mint a kormányfő-aspiráns Boris Johnson külügyminiszter által ... tovább »

=

Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com

==> Milyen árfolyamokat szeretnél látni az oldalon? Katt ide a válaszért!