Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Holnaptól megszűnik a támogatás a lakástakarékokra

Már kihirdették a ma délután elfogadott törvénymódosítást, mely eltörli a lakástakarékokra vonatkozó, éves befizetésarányos 30%-os állami támogatást. Az erre vonatkozó törvényjavaslatot hétfőn nyújtotta be Bánki Erik fideszes képviselő. Ma a parlament 72%-os többséggel ... tovább »

A kriptopénzes alapok nyitása rekordot dönt idén

Hiába teljesít rosszul idén a kriptopénzek piaca, még sosem indult ennyi kriptóval foglalkozó hedge fund. 2018 első három negyedévében 90 új kriptopénzes hedge fund indult, és várhatóan a teljes éves szám 120 lesz. Érdemes megjegyezni, hogy idén összesen 600 hedge fund fog várhatóan ... tovább »

Londonban járt a miniszterelnökséget vezető miniszter

A miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely a csütörtöki londoni tárgyalásai után elmondta, hogy a brit kormány abban az esetben is garantálná a Nagy-Britanniában élő magyarok jogosultságait, ha a Brexitig nem jönne létre megállapodás az Európai Unióval a jövőbeni ... tovább »

November közepén érkezik a nyugdíjprémium

Heteken belül utalni fogják a nyugdíjprémiumot, melynek maximális összege 18 ezer forint. A pénzt a bankszámlával rendelkező ügyfelek november 12-én kapják meg, a postai kifizetések pedig november 15-én kezdődnek, a posta által előre meghatározott napokon. Azok a nyugdíjasok, akiknek ... tovább »

1 milliárd dollárt oszt szét a világ egykoron legnagyobb kriptotőzsdéje

A világ egykor legnagyobb forgalmú japán kriptotőzsdéje, az MT Gox (ahol öt éve a bitcoinok kb. 70%-a pörgött) most kártalanítja azokat, akiknek akkor bennragadt a befektetésük. Létre is hoztak erre a célra egy kifejezetten a kérelmeket kezelő rendszert, ahol legkésőbb október 22-ig ... tovább »

Szigorúan ellenőrzik majd a határokon, kinél mennyi készpénz van

A terrorizmus finanszírozása, a pénzmosás, az adókijátszás és más bűncselekmények megelőzése érdekében az Európai Unió rendeletet fogadott el az unió területére belépő, illetve azt elhagyó készpénz ellenőrzésének javítására. Sőt, az EU tagországainak gazdasági és ... tovább »

Idén is lesz nyugdíjprémium

Orbán Viktor miniszterelnök megerősítette, hogy idén is lesz majd nyugdíjprémium. Mint mondta, csütörtök délután Varga Mihály pénzügyminiszter azt a tájékoztatást adta neki, hogy a gazdasági adatokból egyértelmű, hogy az év végén, novemberben, lesz nyugdíjprémium, mivel a gazdasági ... tovább »

Az EU már készül arra a lehetőségre, ha nem lesz Brexit-megállapodás

Az EU elkezdte felmérni, hogy milyen vészhelyzeti intézkedéseket kellene végrehajtania akkor, ha nem születne Brexit-megállapodás. Az uniós tagállamok nagykövetei közötti, Brüsszelben zárt ajtók mögött zajló tanácskozáson merült fel az egyoldalú lépések lehetősége az EU részéről. ... tovább »

Hamarosan újra találkozhatnak kriptodevizás reklámokkal a japánok és az amerikaiak a Google-n

A Google ez év júniusában letiltott minden jellegű kriptopénzes reklámot, amivel a felhasználókat próbálta megvédeni a veszélyes kriptopénzektől, a hamis ICO-któl és a kétes hitelességű befektetési ajánlásoktól. Hasonlóan döntött a Twitter, a Facebook és a Snapchat is. Hamarosan ... tovább »

A jelentés szerint csökkent a magyar áfacsalás mértéke

Az Európai Bizottság által közzétett új tanulmányból kiderül, hogy a tagállamok 2016-ban majdnem 150 milliárd euró adóbevételtől estek el a hozzáadottérték-adó terén. A bevételkiesés a várt adóbevétel és a ténylegesen beszedett összeg közötti különbséget jelenti. Bár ... tovább »

=