Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Idén húsz éves az euró, mint készpénz

Kontinensünkön húsz éve jelentek meg először az euróérmék és bankjegyek. 2002-ben Franciaországban, Párizs történelmi pénzverdéjében bocsátották ki az első euróérméket. Egy új korszak kezdete volt ez. 2002. január 1-jén 12 európai országban vezették be először az euróérméket ... tovább »

Már a decemberre járó fizetés is adómentes lehet a fiataloknak

Idén januárban is kaphatnak már szja-mentesen bért vagy más juttatást a 25 év alattiak. Ha szerencséjük van, akkor az új szja-kedvezmények alapján akár már a decemberi munka után is szja-mentesen fizetheti ki őket az, aki január 10. után teszi ezt meg. Azt, hogy ez mennyit jelent ... tovább »

Egészség és ökotudatos termékkereső

Mindig foglalkoztatott a gondolat - kezdte beszélgetésünket Tóth Tamás, a greenplaza.hu egyik megálmodója - hogy olyan vállalkozásba fogjunk, amelynek keretein belül hozzájárulhatunk mi is Földünk fenntarthatóságához, az ökoszisztéma megmentéséhez. Ezek persze tudjuk, olyan nagy ... tovább »

Emelkedik a fizikai munkások bére

Jövőre a fizikai munkakörökben dolgozók keresete tizenöt, de több esetben húsz százalékkal is emelkedhet. Az ismét jelentősen gyorsuló bérfelzárkózást a járvány előtti időszakhoz képest is súlyosbodó munkaerőhiány és a minimálbérek jelentős emelése is segíti. A versenyszféra ... tovább »

Már karácsony előtt pénzt kapnak a gyermekes családok

A családügyi miniszter közlése szerint az elmúlt évekhez hasonlóan még karácsony előtt megérkezik a gyermeket nevelőkhöz a családi pótlék, és hamarabb érkezik meg a GYES és a GYET is. Novák Katalin elmondta, hogy az utalások december 22-én teljesülnek, a posta pedig 22-én és ... tovább »

Nemsokára duplájára emelkedik a babakötvényhez adott állami támogatás

A családokért felelős tárca nélküli miniszter, Novák Katalin közlése szerint januártól duplájára, hatezer forintról 12 ezer forintra emelkedik a babakötvény után járó állami támogatás. Ez egy olyan szülői megtakarítási forma, amelyet a gyerek vehet igénybe 18 éves korától. ... tovább »

Korábban érkezik a decemberi nyugdíj

A családokért felelős tárca nélküli miniszter, Novák Katalin közölte, hogy a megszokottnál most előbb fizetik ki a nyugdíjat. A bankszámlákra december 2-án utalják a járandóságot. A postai kézbesítés is megkezdődik már csütörtökön. Novák Katalin elmondása szerint mostanra ... tovább »

Íme a részletek a családi adóvisszatérítésről

Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalára felkerült videóüzenetében elmondta, hogy a családi adóvisszatérítés kb. 2 millió szülőt érint, és összesen több mint 600 milliárd forintos támogatást jelent. Kiemelte, hogy 2022. február 15-éig minden dolgozó, gyermeket nevelő ... tovább »

A teljes 13. havi nyugdíjat biztosítja a kormány

A családokért felelős tárca nélküli miniszter, Novák Katalin bejelentése szerint most már biztos, hogy a teljes 13. havi nyugdíjat biztosítja a kormány jövő év februárjában. Novák Katalin a közösségi oldalán megosztott videóban azt mondta, februárban 2,5 millió nyugdíjas és ... tovább »

Újra esni kezdett a forint, miután bejelentette a kamatemelést az MNB

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa az előzetes várakozásoknak megfelelően 30 bázisponttal 2,10%-ra emelte a jegybanki alapkamatot keddi ülésén. Azonos mértékben emelte a kamatfolyosó két szélét is. A testület júniusban jelentette be és kezdte meg kamatemelési ciklusát. A ... tovább »

=